Alexander Vissers
Buitenlandse markten ontwikkelen. Dat is wat Alexander met veel passie doet en waar hij het verschil maakt voor internationale ondernemers.
your business beyond borders

your business beyond borders

Wat kan ik voor je doen?

Ik help jouw bedrijf groeien

Je hebt een bloeiend bedrijf en wilt graag meer omzet realiseren. Je droomt van nieuwe, buitenlandse markten. Maar het ontbreekt je aan tijd, kennis en ervaring om internationale activiteiten te ontwikkelen.

Met mijn expertise blijft het niet bij plannen maken. Jij concentreert je op jouw markt. Ik verover voor jou nieuwe, buitenlandse markten.

 
Alexander Vissers
Alexander Vissers

Over Alexander

Buitenlandse markten ontwikkelen. Dat is wat Alexander met veel passie doet en waar hij het verschil maakt voor opdrachtgevers. Hij begon ermee na zijn universitaire studie en heeft er nu meer dan 20 jaar ervaring mee. Hij deed expertise op bij verschillende multinationals en werkte achtereenvolgens in de Verenigde Staten, Frankrijk, Tsjechië en Engeland. Vervolgens streek hij samen met zijn gezin neer in Antwerpen waar hij in 2015 zijn eigen bedrijf startte.

Maak een afspraak

 
Marktanalyse
Marktanalyse
Maatwerk op basis van analyse van de gewenste buitenlandse markt.

Partner Search
Partner Search
Ik vind de beste buitenlandse handelspartner voor de groei van jouw bedrijf.

Business Development
Business Development
Op maat jouw buitenlandse groei doelgericht en gestructureerd ondersteunen.

Export Strategie
Export Strategie
Jouw bedrijfsaanpak vormt de basis voor je internationale strategie.

Management Services
Management Services
Directe toegevoegde waarde door interim en project management.

Samenwerking en subsidies

Jouw unieke bedrijfsaanpak is mijn uitgangspunt. Ik maak een strategische analyse en zoek voor jou de beste handelspartner. Duurzame win-win relaties waarin de eindgebruiker centraal staat, daar draait het bij mij om. Ik ontwikkel internationale partnerships en doe je bedrijf internationaal groeien dankzij doelgerichte, professionele sales en marketing ondersteuning.

 

KMO-portefeuille voor adviesverlening (Vlaanderen)

Is je bedrijf gevestigd in Vlaanderen? Ik ben geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Als je gebruik maakt van mijn diensten kan je tot 40% van de kosten recupereren via de Vlaamse overheid. Vraag naar de voorwaarden voor je bedrijf of maak meteen een afspraak.

 

Starters International Business (Nederland)

Is je bedrijf gevestigd in Nederland? Maak gebruik van de regeling Starters International Business (SIB) en vraag een voucher aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ik leg de basis voor een goed exportplan en jij krijgt tot 2400 euro terugbetaald. Vraag naar meer informatie of maak meteen een afspraak.

 

Waarom samenwerken met Alexander?

Je streeft naar duurzame, internationale groei, maar mist know-how om activiteiten in het buitenland te ontwikkelen? Je bent op zoek naar een gelijkwaardige buitenlandse handelspartner, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken? Je bent reeds actief in het buitenland, maar dat leverde nog niet de gewenste resultaten op?

 
De afgelopen jaren hebben we diverse bedrijven geholpen met het…
Ik praat vaak met ondernemers vol ambitie om hun bedrijf internationaal…
Internationalisering met behulp van Kmo-groeisubsidie De subsidie…
Code